Nyheder
Produkter

Book gratis behovsanalyse

4 ud af 5 bruger for mange penge på deres printløsning.

Optimer din eksisterende dokumentløsning og opnå stor besparelse. Takket Kyocera´s enestående teknologi med langtidsholdbare komponenter, kan 4 ud af 5 virksomheder opnå kontante og tidsmæssige fordele ved skift til en Kyocera løsning. Vi analyserer arbejdsgange, udskriftsmængder og effektiviseringsmuligheder. Ring eller mail for et uforpligtende møde - Lad vores ekspertise skabe værdi for jeres virksomhed.

Profil Print bliver mere synlig i gadebilledet

Profil Print har indgået en aftale med et taxafirma, så vi fremover er mere synlige på de fynske veje.

Om Kyocera

Den globale storkoncern KYOCERA blev grundlagt i 1959 og har hovedkvarter i Kyoto, Japan.

Produktprogrammet er både bredt og dybt, og omfatter blandt andet kopi- og printsystemer, mikroelektroniske og finkeramiske komponenter, kommunikationsudstyr, skærende værktøjer, komplette solenergisystemer og køkkenredskaber.

Kyocera har udviklet en række "grønne" produkter, der hjælper med at bevare miljøet ved hjælp af finkeramiske deles overlegne modstandsdygtighed mod slitage, varme og korrosion.

KYOCERA har i dag næsten 67.000 ansatte og 208 selskaber over hele verden. Omsætningen i 2012 var på ca. DKK 85 mia.

KYOCERA opkøbte i juli 2011 for et milliardbeløb alle aktiviteter i danske UNIMERCO-koncernen i Sunds. Produktmæssigt, geografisk og værdimæssigt giver det nye samarbejde rigtig god mening.

For yderligere oplysninger henvises til

www.kyocera.dk

 

Kyocera kopi, print og scan


  • Miljøhensyn
  • lang levetid
  • lave drifts-omkostninger

Dette er nøgleordene hos Kyocera.

Kyocera er en af verdens største leverandører af systemer til dokumenthåndtering og blandt de markedsledende virksomheder inden for digitale kopimaskiner, laserprintere og multifunktionsudstyr til erhvervslivet.

Kyoceras erklærede mål og filosofi er at skabe både innovative og miljøvenlige produkter, der både har lang levetid, kan genanvendes og som forurener minimalt under brug.

Komponenternes lange levetid giver en særdeles positiv indflydelse på produktets driftsøkonomi. Typisk koster en printer fra Kyocera under det halve i driftsomkostninger sammenlignet med et tilsvarende produkt fra en konkurrerende printerproducent.

Kyoceras ECOSYS-printere opererer med markedets laveste TCO (total cost of ownership) som følge af komponenternes levetid og lave udgifter til forbrugsstoffer. For mere information se Kyoceras hjemmeside: www.kyoceramita.dk

Profil Print ApS © 1998 - Dronningensgade 23 - 5000 Odense C - Tlf: 70 23 65 32 - info@profilprint.dk