Nyheder
Om Profil Print

Book gratis behovsanalyse

4 ud af 5 bruger for mange penge på deres printløsning.

Optimer din eksisterende dokumentløsning og opnå stor besparelse. Takket Kyocera´s enestående teknologi med langtidsholdbare komponenter, kan 4 ud af 5 virksomheder opnå kontante og tidsmæssige fordele ved skift til en Kyocera løsning. Vi analyserer arbejdsgange, udskriftsmængder og effektiviseringsmuligheder. Ring eller mail for et uforpligtende møde - Lad vores ekspertise skabe værdi for jeres virksomhed.

Profil Print bliver mere synlig i gadebilledet

Profil Print har indgået en aftale med et taxafirma, så vi fremover er mere synlige på de fynske veje.

Profil Print, Dronningegården

 

Profil Print ApS
Dronningegården
Dronningensgade 23
DK-5000 Odense C

Telefon: 70 23 65 32

CVR-NR. 33 04 82 70

Konto: Nordfyns Bank
6864 0001055501

E-mail: info@profilprint.dk

Mandag-torsdag: 08.00 - 16.00
Fredag: 08.00 - 14.30  

 

Service og toner på Kyocera-udstyr

Tlf.: 70 22 38 80, og vælg "1"

eller

E-mail: brugersupport@fjern venligst detteddk.kyocera.com

 

 

 

 

Profil Print er en 100 % danskejet virksomhed, grundlagt i 1998.

Profil Print har kontor i centrum af Odense og arbejder primært med salg af kopimaskiner og printere fra Kyocera Document Solutions Danmark A/S.

Vi varetager hele processen fra den første rådgivning med finansiering til integration og installation. Den efterfølgende service bliver oftest udført af Kyocera Document Solutions Danmark A/S.

Vi har den højeste Kyocera business partner forhandlerstatus. Profil Print er uddannet og specialiseret leverandør af dokumentløsninger til alle typer af virksomheder.

Profil Print registrerer kundeoplysninger som vi bruger til rådgivning til den enkelte kunde eller samarbejdspartner. Alle oplysninger behandles fortroligt og med udgangspunkt i den nye dataforordning (GDPR).

Professionel, seriøs og uformel

Hos Profil Print får du en professionel, seriøs og uformel behandling igennem hele processen. Vi bestræber os på at forstå den forretning, vores kunder driver, så vores løsninger på optimal vis kan bidrage til at skabe bedre resultater for den enkelte virksomhed. Ved at vælge Profil Print som samarbejdspartner betyder det, at vi i samråd med kunden finder lige præcis den løsning, som dækker kundens behov, krav og ønsker.

Stor kundetilfredshed er i højsædet hos Profil Print.
Profil Print foretager løbende tilfredshedsundersøgelser og er stolt af at kunne fortælle, at mere end 95% af adspurgte kunder er meget eller yderst tilfredse med den/de leverede løsninger.

Så lad os tage et kig på dit kontor!

Vi tør godt love, at der er gode muligheder for at forbedre såvel virksomhedens samlede økonomi på kopi og print som kvaliteten og effektiviteten. Book et møde på telefon 7023 6532 eller send os en mail.

QR-kode med kontaktinformationer til din Smartphone

Profil Print ApS © 1998 - Dronningensgade 23 - 5000 Odense C - Tlf: 70 23 65 32 - info@profilprint.dk