Nyheder
Miljø

Book gratis behovsanalyse

4 ud af 5 bruger for mange penge på deres printløsning.

Optimer din eksisterende dokumentløsning og opnå stor besparelse. Takket Kyocera´s enestående teknologi med langtidsholdbare komponenter, kan 4 ud af 5 virksomheder opnå kontante og tidsmæssige fordele ved skift til en Kyocera løsning. Vi analyserer arbejdsgange, udskriftsmængder og effektiviseringsmuligheder. Ring eller mail for et uforpligtende møde - Lad vores ekspertise skabe værdi for jeres virksomhed.

Profil Print bliver mere synlig i gadebilledet

Profil Print har indgået en aftale med et taxafirma, så vi fremover er mere synlige på de fynske veje.

Kyocera. Count on us.

Skån miljøet - Print på begge sider af papiret

Hensynet til miljøet har altid været en vigtig del af KYOCERA's udviklingsarbejde. Igennem flere årtier har vi haft fokus på at reducere vores produkters indvirkning på mijløet.

Skån miljøet - print kun når det er nødvendigt

Tag hensyn til miljøet, undlad at printe e-mails

Beskyttelse af miljøet spiller en meget vigtig rolle i vores hverdag. Kyocera har i de sidste årtier ikke blot været fokuseret på udvikling af de mest avancerede dokumenthåndterings løsninger, men også på udvikling i harmoni med miljøet.

Kyocera var pionerer med ECOSYS teknologien – der anvender komponenter med lang levetid og kun ét forbrugsstof, nemlig toner. Dette reducerer affaldsmængden og ikke mindst omkostningerne til forbrugsstoffer væsentligt. Alle Kyocera’s nye produkter er udviklet med komponenter med lang levetid. Brugere af Kyocera’a produkter beskytter miljøet, samtidig med at de høster fordelene ved den laveste omkostning pr. side og den laveste TCO (Cost of Ownership).

Flere Kyocera produkter har fået den anerkendte udmærkelse '''Blaue Engel' – den mest prestigefyldte miljøudmærkelse i Tyskland.

Kyocera’s miljøpolitik går længere end selve dokumenthåndterings løsningerne. Kyocera i Europa støtter miljøprojekter og sponsorering i samfundene overalt i Europa, Mellemøsten og Sydafrika. Dette er en del af Kyocera’s målsætning om at blive markedsførende - også inden for miljøbeskyttelse.

ECO Declaration

Hovedparten af Kyocera’s produkter er deklareret ifølge IT Eco Declaration. Herudover har de fleste Kyocera produkter har fået den anerkendte udmærkelse '''Blaue Engel' – den mest prestigefyldte miljøudmærkelse i Tyskland.

Svane - det nordiske miljømærke

Kyocera udvikler produkter med tanke på miljøet.

Et produkt mærket med Svanen er forbrugerens garanti for, at produktet og tjenesteydelser hører til blandt de mindst miljøbelastende inden for produktgruppen. Kyocera arbejder målrettet på at samtlige printere og multifunktionsmaskiner til en hver tid skal være Svanemærket. Licens-nummer 315 023.

 

Profil Print ApS © 1998 - Dronningensgade 23 - 5000 Odense C - Tlf: 70 23 65 32 - info@profilprint.dk